Rychlý kontakt

Hotline indicator

Tel: +420 577 501 111
Pracovní doba:
07:00 – 15:00
E-mail: efatra@fatra.cz

Ochrana osobních údajů

„Udělením tohoto souhlasu se zpracováním osobních údajů poskytujete souhlas k tomu, aby společnost Fatra a.s., IČO 27465021, se sídlem třída Tomáše Bati 1541, 763 61 Napajedla, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u KS v Brně, oddíl B, vložka 4598 (dále jako „správce“) zpracovávala Vaše osobní údaje dle dále uvedených podmínek. 

Rozsah zpracování osobních údajů 

Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat v rozsahu, v jakém jste je poskytli v souvislosti s s přihlášením¨se k odběru e-mailových sdělení, přihlášení na semináře či školení, odesláním poptávkového formuláře, zadáním dotazu do poradny, lokalizační údaje, podáním žádosti o přijetí na pracovní pozici, odesláním životopisu, kontaktováním. Správce bude zpracovávat především jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail, název společnosti a pracovní pozici. 

Můžeme shromažďovat informace o vašich návštěvách webových stránek. Patří k nim například zobrazené webové stránky, odkazy a reklamy, na které kliknete, výrazy zadané k vyhledávání a další kroky, které podniknete v souvislosti s webovými stránkami. Můžeme také shromažďovat některé informace z prohlížeče, který jste využili pro přístup na naše webové stránky, jako je například adresa IP, typ prohlížeče a jazyk, doby přístupu, adresa URL webových stránek, které odkazovaly na naše webové stránky, a adresa URL, na kterou přejdete z našich webových stránek. 

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Facebook, Hotjar, a případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů. 

Účel zpracování osobních údajů 

Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat pro účely přímého marketingu (tj. nabízení produktů a služeb správce či třetích osob) včetně zasílání obchodních sdělení ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a analýzy Vašeho chování týkající se těchto obchodních sdělení za účelem zasílání personalizace nabídky služeb. 

Právní základ zpracování osobních údajů 

Právním základem zpracování je tento Váš souhlas a skutečnost, že Vaše osobní údaje jsou nezbytné pro naplnění jednotlivých účelů přímého marketingu. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů – Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 – (dále jen „Nařízení“). 

Doba, po níž budou Vaše osobní údaje zpracovávány 

Správce bude Vaše osobní údaje zpracovávat v souvislosti s účelem přímého marketingu, po dobu 2 let od otevření emailového newsletteru zasílaného naší společností, navštívení akce pořádané naší společností nebo posledního odběru našeho časopisu, do doby, než tento souhlas odvoláte. 

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů 

Tento souhlas poskytujete dobrovolně a můžete jej kdykoliv odvolat prostřednictvím zaslání e-mailu na adresu: osobni.udaje@fatra.cz. Odvolání souhlasu je rovněž možné přímo z každého Vám e-mailem zaslaného obchodního sdělení. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování před jeho odvoláním.

Osoby s přístupem k Vašim osobním údajům 

K Vašim osobním údajům bude mít přístup správce, jeho zaměstnanci a případně též třetí osoby – zpracovatelé, kteří poskytují vhodné záruky a jejichž zpracování splňuje všechny požadavky Nařízení, a které budou dostatečně chránit Vaše práva a Vaše osobní údaje. Těmito osobami jsou zejména marketingoví pracovníci. Tyto osoby však budou mít přístup k těmto údajům jen po dobu nezbytně nutnou a v nezbytně nutném rozsahu, pokud to bude nutné pro poskytnutí služby a splnění zákonných požadavků. 

Kontaktní údaje správce 

Správce můžete kontaktovat na e-mailu: osobni.udaje@fatra.cz či písemně na adrese správce Pyšelská 2327/2, Chodov, 149 00 Praha 4. Správce je oprávněn požadovat prokázání Vaší totožnosti za účelem zamezení přístupu neoprávněným osobám k Vašim osobním údajům. Za účelem zvyšování kvality služeb a uchovávání záznamů o plnění právních povinností správce může být veškerá komunikace mezi Vámi a správcem monitorována.

Vaše práva související s ochranou Vašich osobních údajů 

Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas, opravit či doplnit své osobní údaje, požadovat omezení zpracování, vznést námitku či stížnost proti zpracování osobních údajů, požadovat přenesení údajů, přístupu ke svým osobním údajům, být informován o porušení zabezpečení osobních údajů, výmazu a další práva stanovená v Nařízení. 

Právo vznést námitku 

Máte právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, jestliže je správce zpracovává pro účely přímého marketingu. Námitku je nutné podat správci. V případě, že vznesete námitku proti zpracování za účelem přímého marketingu, správce osobní údaje v tomto rozsahu dále nezpracovává, pokud neprokáže závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami nebo pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků. Bližší informace o tomto právu obsahuje zejména čl. 21 Nařízení. 

Právo podat stížnost u dozorového úřadu 

Kdykoliv můžete podat stížnost týkající se zpracování Vašich osobních údajů nebo neplnění povinností správce plynoucích z Nařízení k dozorovému úřadu. Dozorovým úřadem je v ČR Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, e-mail www.uoou.cz.

Povinnost poskytnout osobní údaje. Následky neposkytnutí osobních údajů 

Vaše osobní údaje poskytujete zcela dobrovolně. Nemáte žádnou povinnost je poskytnout. V případě, že Vaše osobní údaje neposkytnete, nehrozí Vám žádná sankce. Pokud ale osobní údaje správci neposkytnete, nebude Vám moci posílat jednotlivá obchodní sdělení, ke kterým se přihlašujete. Je však zcela na Vašem uvážení, zda chcete tyto sdělení odebírat, či nikoliv. 

Co jsou cookies? 

Cookie je malý soubor tvořený písmeny a číslicemi, který počítač s webovou stránkou prostřednictvím prohlížeče odesílá do vašeho počítače nebo mobilního telefonu (dále označovaných jako „zařízení“) a ukládá na pevném disku vašeho zařízení. Soubory cookie nám umožňují rozlišit vás od ostatních uživatelů našich webových stránek. Díky nim vám můžeme nabídnout lepší zážitky při prohlížení našich webových stránek a neustále zlepšovat své služby. 

Každá webová stránka může do vašeho prohlížeče odesílat své vlastní soubory cookie, pokud to umožňuje nastavení vašeho prohlížeče. Váš prohlížeč však (v zájmu ochrany vašeho soukromí) umožňuje webovým stránkám přístup pouze k těm souborům cookie, které tyto stránky do vašeho zařízení samy odeslaly, nikoli k souborům cookie odeslaných jinými webovými stránkami. Mnohé webové stránky to dělají vždy, když je uživatel navštíví. Mohou tak lépe sledovat on-line provoz. 

Soubory cookie třetích stran 

V některých případech používáme reklamní soubory cookie třetích stran, které nám umožňují pochopit a zlepšit účinnost naší reklamy jak na našich vlastních webových stránkách, tak na webových stránkách třetích stran. Tyto soubory cookie se někdy používají pro personalizaci, změnu zacílení a optimalizaci on-line reklamy. 

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen Google). Služba Google Analytics používá souborů cookies, které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným. 

Jak odmítnout soubory cookie? 

Používáním našich webových stránek vyjadřujete svůj souhlas s používáním zde popsaných souborů cookie. 

Všechny moderní prohlížeče vám nicméně umožňují změnit nastavení souborů cookie. Svá zařízení si můžete nastavit tak, aby přijímala všechny soubory cookie, aby vás upozornila na vydání souboru cookie, nebo aby nikdy nepřijímala soubory cookie. Pokud zvolíte poslední možnost, znamená to, že vám nemohou být nabídnuty určité personalizované funkce, a proto nebudete moci plně využít všech funkcí příslušných webových stránek. Každý prohlížeč je jiný, projděte si proto ve svém prohlížeči nabídku Nápověda, Možnosti nebo Předvolby, kde se dozvíte, jak změnit nastavení souborů cookie. 

Doporučujeme vám, abyste při navštěvování našich webových stránek soubory cookie nevypínali.

Realizace: ImperialMedia s.r.o. 2013